Teknik, cybersäkerhet och företagsnyheter.

Har du frågor eller funderingar inom IT-Branschen? Kontakta vårt dedikerade expertteam genom sociala medier eller e-post för snabb och personlig hjälp. Om du är intresserad av reklammöjligheter, tveka inte att informera oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

convendum lexicon

CONVENDUM erbjuder kurser och utbildningar genom Lexicon

Lexicon står som Sveriges främsta privata utbildningsgrupp, dedikerad till företag och organisationer, och omfattar idag ett imponerande nätverk av över 20 kurscenter, strategiskt placerade både i Sverige och på Palma de Mallorca.

Samarbetet med Lexicon innebär en betydande möjlighet för medlemmarna hos CONVENDUM att skapa mervärde genom kompetensutveckling under förmånliga affärsvillkor. Det möjliggör också för medlemmarna att främja tillväxten av sina företag genom specialiserad utbildning och affärsutveckling inom områden som är direkt relevanta för deras verksamhet. Oscar Limbäck, Chief Operating Officer (COO) hos CONVENDUM, betonar dess betydelse och konstaterar att detta samarbete ger en verklig konkurrensfördel inom branschen. Han är övertygad om att denna möjlighet kommer att vara till gagn för alla 5 000 medlemmar i Sverige och på Palma.

lexicon covendum class

Det utökade samarbetet möjliggör för CONVENDUMs medlemmar att dra nytta av Lexicons breda och diversifierade kursutbud till särskilt förmånliga villkor. Detta inkluderar utbildningar inom nyckelområden som ledarskap, kommunikation, service & försäljning, projektledning, effektivitet och ekonomi. Den mångsidiga och skräddarsydda utbildningsportföljen öppnar dörrar för en holistisk kompetensutveckling som är anpassad efter de specifika behoven hos CONVENDUMs medlemmar.

Magnus Campelo, VD för Lexicon Affärsutbildning, understryker entusiastiskt de positiva aspekterna av detta partnerskap: “Vi ser en enorm möjlighet i att kunna erbjuda CONVENDUMs kunder en omfattande och skräddarsydd kompetensutveckling. Vår nuvarande elevgrupp representerar en bredd av företag och organisationer som deltar i våra utbildningar. Den interaktionen mellan deltagare från olika bolag, alla med liknande roller, är en ovärderlig fördel. Det skapar inte bara en lärande gemenskap, utan också ett betydande mervärde för deltagarna under våra öppna utbildningar. Vi ser fram emot att välkomna CONVENDUMs kunder och tror att vår gemensamma närvaro i både Stockholm och Palma kommer att ge en naturlig förstärkning till vårt samarbete.” Detta långtgående partnerskap kommer säkerligen att bana väg för en framgångsrik och hållbar kompetensutveckling för alla involverade parter.

Dela den här artikeln
Delbar URL
Föregående inlägg

Black Friday & Cyber ​​Monday | En guide för att undvika cyberbedrägerier

Nästa inlägg

Lyxvarumärken utnyttjas av cyberkriminella under Black Friday

Läs nästa
sv_SESvenska