Teknik, cybersäkerhet och företagsnyheter.

Har du frågor eller funderingar inom IT-Branschen? Kontakta vårt dedikerade expertteam genom sociala medier eller e-post för snabb och personlig hjälp. Om du är intresserad av reklammöjligheter, tveka inte att informera oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

affarsnatverk convendum

Affärsnätverka på CONVENDUM för fler kunder och nya kontakter

CONVENDUM utgör ett av Sveriges största affärsnätverk och är en utmärkt plats för att skapa nya kontakter. CONVENDUM är helt enkelt en plats för dig som vill göra affärer.

Edvin Årefors är försäljningsdirektör på Nordens ledande Growth Marketing-byrån Genero och bekräftar CONVENDUM som en plats som främjar affärer. Faktum är att Genero har inlett flera samarbeten med sina kontorsgrannar.

— Absolut, på CONVENDUM finns hur många företag som helst att göra med business med. Vi har inlett tre samarbeten med våra grannar här på CONVENDUM, säger Edvin Årefors, försäljningsdirektör på Genero.

CONVENDUM Katarina 15 erbjuder flera möten- och konferensmöjligheter med en stor hörsal och flera mötesrum i olika storlekar. Genero har tagit tillvara på dessa möjligheter vilket har lett till lyckade seminarier med framgångsrika resultat.

— Det är väldigt enkelt att hålla möten och seminarier på CONVENDUM och vi har anordnat flera seminarier där vi har bjudit in externa talare och gäster. Detta har gett framgångsrika resultat och gett vårt företag både nya kunder och stärkt vårt varumärke.

I ikoniska Glashuset vid Slussen, på Katarinavägen 15 har Genero sitt kontor. En plats som möjliggör för flexibilitet, fler affärer där både medarbetare och kunder är nöjda, mår bra och får energi.

Här har vi världens bästa utsikt, stora fönster, mycket ljusinsläpp. Här har du allt, gym, feng shui rum och frukost varje dag. Vi har verkligen gjort rätt. Sen är personalen fantastisk, avslutar Edvin Årefors.

Läs mer om CONVENDUM

OM CONVENDUM
CONVENDUM erbjuder moderna och efterfrågade kontorslösningar för små och stora företag. CONVENDUMs erbjudande sträcker sig från Coworking, Private Office, Big Office, Exclusive Office, Enterprise Membership till Office Management. Gemensamt för de olika produkterna är premiumkontor I kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounger, konferenscenter, café, gym, musikstudios och showrooms. Därtill erbjuds också företagsbostäder.

Dela den här artikeln
Delbar URL
Föregående inlägg

5 heta AI-verktyg för att starta e-handel

Nästa inlägg

Framtiden för IT-industrin: En glimt i 2024 och bortom!

Läs nästa
sv_SESvenska