Teknik, cybersäkerhet och företagsnyheter.

Har du frågor eller funderingar inom IT-Branschen? Kontakta vårt dedikerade expertteam genom sociala medier eller e-post för snabb och personlig hjälp. Om du är intresserad av reklammöjligheter, tveka inte att informera oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

Nexer it branschen

Nexer Maverick ingår strategiskt partnerskap med Learnster

Den digitala fullservicebyrån Nexer Maverick ingår strategiskt partnerskap med Learnster, en ledande leverantör av Learning Management System (LMS)-lösningar. Partnerskapet syftar till att leverera en heltäckande utbildningslösning till företag och organisationer som vill ta sin lärandekultur till nästa nivå.

Med Learnsters innovativa Learning Management System (LMS) får användare tillgång till varierande lärmiljöer och möjligheten att skräddarsy sin inlärningsupplevelse. Plattformen är utformad för dagens lärande organisationer och möjliggör effektiv kunskapsdelning och automatisering för att spara värdefull tid.

Nexer LMS
NEXER IN STRATEGIC PARTNERSHIP WITH LEARNSTER

”Till skillnad från många traditionella LMS kan du i Learnster både skapa, paketera och distribuera kurser, information och kunskap – och därefter följa upp resultatet – samt involvera områdesexperter i skapandet av allt från mikrolärande och enstaka kurser till onboardingutbildningar och dynamiska utbildningsprogram. Partnerskapet med Nexer Maverick innebär att vi höjer nivån ytterligare, eftersom vi förenar vår expertis inom förändringsprogram, learning design och kunskapsdelning”, säger Jill Persson, Partneransvarig på Learnster.

Nexer Mavericks expertis inom strategisk förändringsledning tillsammans med Learnsters tekniska expertis inom LMS-plattformar innebär att vi kan erbjuda våra kunder en unik kombination av teknisk innovation, användarvänlighet och strategisk rådgivning som maximerar effektiviteten i utbildningsinitiativ”, säger Michael Bergfelt, Business Manager på Nexer Maverick.

Dela den här artikeln
Delbar URL
Föregående inlägg

Samsung Europe samarbetar med Activision Blizzard EMEA i kampanjen Embrace Your Game

Nästa inlägg

CONVENDUM avslutar ett rekordår och går in på ny marknad

Läs nästa
sv_SESvenska