Teknik, cybersäkerhet och företagsnyheter.

Har du frågor eller funderingar inom IT-Branschen? Kontakta vårt dedikerade expertteam genom sociala medier eller e-post för snabb och personlig hjälp. Om du är intresserad av reklammöjligheter, tveka inte att informera oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

Lina Arvidsson fotograf Advenica

Advenicas VD deltar på Folk och Försvars Rikskonferens 2024

Advenicas VD Marie Bengtsson deltar även i år på Folk och Försvars Rikskonferens som genomförs den 7–9 januari i Sälen.

Varje år sedan 1946 genomför Folk och Försvar Rikskonferensen – Sveriges främsta forum för diskussion om säkerhetspolitik, försvar, samhällets krisberedskap och globala säkerhetstrender. Rikskonferensen samlar varje år cirka 350–400 deltagare och 60–70 talare under tre dagar för kunskapsspridning, samtal och debatt. I fokus står världens säkerhet, Sveriges försvar, människors trygghet och samhällets krisberedskap.

Folk och Forsvars
Folk och Försvars Rikskonferens som genomförs den 7–9 januari 2024 i Sälen

Ett viktigt budskap i år är att både det militära och civila försvaret är grundpelarna för Sveriges gemensamma säkerhet och att deras förenade utveckling och tillväxt är brådskande och en angelägenhet för hela folket.

Advenicas VD Marie Bengtsson är även i år inbjuden till denna mycket viktiga konferens. Läs mer om eventet här.

Lina Arvidsson fotograf Advenica
Advenicas VD Marie Bengtsson

“Så otroligt viktigt att förstå att vi inte får släppa fokus på det som händer runt omkring oss, och fortsätta stötta för att kunna få leva i en värld där våra värderingar bygger på mänskliga rättigheter och demokrati. Detta ska bli några intressanta och lärorika dagar där jag ser framemot inspirerande föreläsningar och spännande dialoger!” säger Marie Bengtsson, VD på Advenica AB.

Dela den här artikeln
Delbar URL
Föregående inlägg

Kommer Samsung Galaxy S24 att vara den smartaste telefonen i världen?

Nästa inlägg

T.Loop förvärvar datacenter i hjärtat av Stockholm för att stärka sin närvaro på marknaden

Läs nästa
sv_SESvenska