Teknik, cybersäkerhet och företagsnyheter.

Har du frågor eller funderingar inom IT-Branschen? Kontakta vårt dedikerade expertteam genom sociala medier eller e-post för snabb och personlig hjälp. Om du är intresserad av reklammöjligheter, tveka inte att informera oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

IMG 0365

ASUS Republic of Gamers presenterar ett imponerande sortiment av tillbehör och utrustning för gaming under CES 2024.

ASUS Republic of Gamers (ROG) tillkännagav idag en arsenal av kringutrustning och utrustning för spel på CES 2024. ROG strävar efter att överskrida gränserna för vad som för närvarande är möjligt och dess senaste erbjudanden är utformade för att ge spelare verktygen för att dominera spelvärlden. Dessa erbjudanden inkluderar ROG Keris II Ace ultralätt spelmus, ROG Falchion RX Low Profile 65 % gamingtangentbord, ROG Cetra True Wireless SpeedNova-spelhörlurar, ROG Carnyx USB-kondensatormikrofon och ROG Archer ErgoAir Gaming Backpack.

NYCKELORD
  • ROG Keris II Ace är en 54-grams spelmus för konkurrenskraftiga spelare och e-sportatleter, med ROG Polling Rate Booster och ROG Optical Micro Switches för ultrasnabbt spel
  • · ROG Falchion RX Low Profile 65 %-tangentbord blandar stil med prestanda, genom att på ett smart sätt integrera pil- och navigeringstangenter i en kompakt 60 % ram
  • ROG Cetra True Wireless SpeedNova-hörlurar är designade för spelare på språng och erbjuder ljud med ultralåg latens och kristallklar kommunikation
  • · ROG Carnyx kondensator USB-mikrofon levererar naturligt, högtroget ljud med fantastiska detaljnivåer och erbjuder rena, oavbrutna inspelningar
  • ROG Archer ErgoAir Gaming Backpack erbjuder oöverträffad komfort och stöd, tack vare en innovativ luftflödestunneldesign i ryggstödet

ROG Keris II Ace

ROG Keris II Ace är en ultralätt spelmus gjord för konkurrenskraftiga spelare och e-sportatleter. Designad med input och feedback från e-sportproffs, Keris II Aces eleganta, minimalistiska estetik erbjuder den perfekta balansen mellan funktionalitet och form. Dess miljövänliga, biobaserade nylonskal är härlett från förnybar ricinolja, vilket ger den en totalvikt på bara 54 gram för att avsevärt minska handledens trötthet under maratonspelsessioner. De optiska mikrobrytarna som används i Keris II Ace erbjuder konsekvent aktivering och är extremt hållbara med en livslängd på 100 miljoner klick.

Keris II Ace är beväpnad med den optiska ROG AimPoint Pro-sensorn på 42 000 dpi som erbjuder ultraprecis < 1 % avvikelse, och den är tillräckligt känslig för att spåra på glas. Flexibel tri-mode-anslutning gör att användare kan ansluta till en enhet med en trådbunden USB eller en 2,4 GHz trådlös anslutning; de kan också välja att para ihop upp till tre enheter samtidigt via Bluetooth ® . ROG SpeedNova trådlös teknik möjliggör pålitlig trådlös prestanda med låg latens och optimerad energieffektivitet i 2,4 GHz-läge. ROG Omni-mottagaren låter Keris II Ace trådlöst ansluta till flera enheter som stöds samtidigt.

Keris II Ace är kompatibel med den fristående ROG Polling Rate Booster för att leverera supersmidig markörkontroll – särskilt användbart under avgörande ögonblick i spelet. Denna booster uppgraderar pollingfrekvensen på 1000 Hz till upp till 4000 Hz i trådlöst läge eller upp till 8000 Hz i trådbundet läge. Den ökade pollingfrekvensen minskar inmatningsfördröjningen för att ge användarna bättre siktekontroll med mjukare och mer exakt markörplacering – en fördel som är särskilt användbar under avgörande ögonblick i spelet. Till skillnad från konkurrenternas lösningar som kräver en extra mottagare, eller till och med en helt ny mus, ökar ROG Polling Rate Booster pollingfrekvensen samtidigt som den erbjuder större flexibilitet och bekvämlighet. Detta extra tillbehör är kompatibelt med andra ROG-enheter och ger mångsidighet inom ROG-ekosystemet.

P714W 05
ROG Keris II Ace

ROG Falchion RX lågprofil

ROG Falchion RX Low Profile är ett kompakt, 65 % speltangentbord som blandar stil med prestanda, genom att på ett smart sätt integrera pil- och navigeringstangenter inom sin 26,5 mm-profil, 60 % ram. Med helt nya försmorda ROG RX Low-Profile optiska omkopplare, två silikondämpande lager och UV-belagda ABS keycaps, ger Falchion RX Low Profile oöverträffade skriv- och spelupplevelser. ROG RX Low-Profile switchar har den unika ihåliga fyrkantiga skaftet, fyra hörnspärrar och X-stabilisator. Denna kombination resulterar i mer konsekventa tangenttryckningar med nästan noll avstudsfördröjning och mindre tangentwobble jämfört med andra lågprofilswitchar. Ytterligare praktiska funktioner inkluderar en multifunktionell pekskärm för intuitiv kontroll. Tri-mode-anslutning gör att Falchion RX Low Profile samtidigt kan ansluta till upp till fem enheter, med tre anslutningar via Bluetooth, och en var och en via 2,4 GHz trådlöst band och USB. På egen hand hanterar ROG Omni Receiver signalerna från både tangentbordet och den kompatibla musen, vilket gör att användare kan frigöra USB-portar för andra enheter. Användare kan också enkelt växla mellan Windows- och MacOS-lägen. Falchion RX Low Profile har ett skydd för att skydda mot stötar och stötar när du är på språng, och den håller damm borta när tangentbordet inte används.

IMG 0084
ROG Falchion RX lågprofil

ROG Cetra True Wireless SpeedNova

ROG Cetra True Wireless SpeedNova-spelhörlurarna erbjuder oöverträffad mångsidighet med Bluetooth-anslutning och ROG SpeedNova 2,4 GHz trådlös teknik för att ge användarna spelljud med ultralåg latens. Användare kan njuta av högupplöst, 24-bitars / 96 kHz-ljud [1] med verklighetstrogna detaljer som förstärks ytterligare av Dirac Opteo™-teknik. Dessutom optimerar och justerar Adaptive ANC med Auto-läge aktiva brusreduceringsnivåer baserat på passformen i örat, formen på bärarens hörselgång och omgivningsljud – allt för att säkerställa fullständig ljudnedsänkning. Under tiden säkerställer benledande AI-mikrofoner exakt röstupptagning för kristallklar samtalskvalitet hela tiden. ROG Cetra True Wireless SpeedNova erbjuder upp till 46 timmars batteritid [2] , trådlös laddning, snabb laddning i fodralet och har anpassningsbar ASUS Aura RGB-belysning för maximal stil.

IMG 0154 2
ROG Cetra True Wireless SpeedNova

ROG Carnyx

ROG Carnyx är en USB-kardioidmikrofon av professionell kvalitet som har en 25 mm kondensorkapsel för fylliga och varma rösttoner, plus en 192 kHz / 24-bitars samplingsfrekvens för att leverera extremt detaljerat högfientlig ljud. Den inkluderar ett högpassfilter för att reducera lågfrekvent brus för att förbättra röstens klarhet, ett popfilter för att förhindra sångplosiver och ett premium metallchockfäste som minimerar externa vibrationer för att ge användarna rena och oavbrutna inspelningar. Carnyx intuitiva kontroller inkluderar en mute-knapp med en knapptryckning, tillsammans med en multifunktionell kontrollknapp för att justera volymen på mikrofonen och övervakningsheadsetet, samt slå på/av högpassfiltret. Användare kan också visa upp sin stil med anpassningsbara Aura Sync RGB-ljuseffekter som kan paras ihop med kompatibla produkter över hela ROG-ekosystemet för att ge deras inspelnings- eller streaminguppsättning ett unikt, enhetligt utseende.

ROG Tessen Mobile Controller

ROG Tessen Mobile Controller har innovativa ROG Foldable Hinge som halverar handkontrollens storlek när den är hopfälld, vilket gör att den enkelt kan glida in i en väska eller ficka för enkel portabilitet. Gummistödkuddarna av varierande tjocklek och en utökad Type-C-kontakt säkerställer kompatibilitet med Android-telefoner, utan att behöva ta ut telefonen ur fodralet. Tessen har också två extra programmerbara bakre paddlar som gör det möjligt för spelare att enkelt utföra komplicerade kommandon i spelet. Dessutom kan spelare spela medan de laddar sina telefoner samtidigt, tack vare en 18-watts passthrough-port. Den premium, ergonomiska estetiken hos Tessen replikerar effektivt känslan av att spela på en spelkonsolkontroll. 18 mm ALPS joysticks erbjuder 22° rörelse för exakt kontroll. A-, B-, X- och Y-knapparna och D-pad har exklusiva mekaniska brytare för superresponsiv kontroll. Ommappning av knappar och anpassning av ROG Button™, såväl som Aura Lighting-inställningar, kan enkelt konfigureras i Armory Crate. När du håller i handkontrollen reflekteras RGB-ljuset i dina händer, vilket skapar en exceptionellt uppslukande spelkänsla.

ROG Archer ErgoAir Gaming Ryggsäck

ROG Archer ErgoAir Gaming Backpack har en innovativ design för ryggstödet i luftflödestunneln som ger användarna oöverträffad komfort och stöd, som effektivt stöder bärarens rygg och skyddar alla bärbara datorer som förvaras i den inre hylsan. Archer ErgoAir är tillverkad av lätt och slitstarkt 200D nylontyg, och dess kavernösa 40-liters kapacitet gör att den rymmer upp till 17-tums bärbar dator. Den justerbara roll-toppen kan användas för att justera ryggsäckens yttermått beroende på mängden redskap i den. Archer ErgoAir inkluderar en bagagerem, dolda fickor och en sidodragkedja med snabb åtkomst. Denna otroligt mångsidiga ryggsäck har en komplett uppsättning tillbehör inklusive ett vattentätt regnskydd och en påse. Dessutom tillåter ryggsäckens modulära design användare att använda överdraget, midjestödsbältet och elastiska snören för att skapa en midjeväska eller crossbody-väska.

Dela den här artikeln
Delbar URL
Föregående inlägg

ASUS och Republic of Gamers presenterar innovativa bildskärmar på CES 2024

Nästa inlägg

Var tredje nätfiskeattack genomförs under Microsofts namn

Läs nästa
sv_SESvenska