Teknik, cybersäkerhet och företagsnyheter.

Har du frågor eller funderingar inom IT-Branschen? Kontakta vårt dedikerade expertteam genom sociala medier eller e-post för snabb och personlig hjälp. Om du är intresserad av reklammöjligheter, tveka inte att informera oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

Friends arena tech arena

Al Gore, NASA-astronaut Jessica Meir och Steve Wozniak i The Tech Arena 2024

Techarenan tillkännager stolt att den välkände USA:s tidigare vicepresident, Al Gore, kommer att inta rollen som huvudtalare för The Tech Arena 2024. Al Gore, som även är känd som en framstående klimataktivist och mottagare av Nobels fredspris, kommer att dela scenen med andra framstående personligheter såsom NASA-astronauten Jessica Meir och medgrundaren av Apple, Steve Wozniak.

Den andra omgången av huvudtalare och presenterade talare för The Tech Arena har nu offentliggjorts inför det spännande evenemanget som kommer att äga rum på Friends Arena i Stockholm den 22-23 februari 2024. Denna internationella teknikkonferens lockar ledare inom näringsliv och teknik från hela världen för att delta i livliga diskussioner om innovation, entreprenörskap, hållbarhet, teknik och globala megatrender.

“Vi är överväldigade av glädje att kunna välkomna dessa enastående talare till Sverige. De representerar alla banbrytare inom sina respektive områden, och vi ser med spänning fram emot deras inspirerande framträdanden inför den nordiska teknikgemenskapen”, säger Omid Ekhlasi, VD och grundare av Techarenan.

Omid Ekhlasi
Omid Ekhlasi, VD och grundare av Techarenan.

Al Gore kommer att ta upp ämnen som klimatteknik, hållbara lösningar och investeringar för framtiden. NASA-astronauten Jessica Meir kommer att dela med sig av sina erfarenheter från rymden och diskutera värdet av SpaceTech, med fokus på hennes roll i den historiska kvinnliga rymdpromenaden.

IPercept at Techarena
Al Gore, tidigare amerikansk vicepresident, NASA-astronaut Jessica Meir, och Apples medgrundare Steve Wozniak, till Keynote Tech Arena 2024.

Utöver de redan annonserade huvudtalarna kommer en rad andra framstående talare att lysa på scenen under evenemanget. Dessa inkluderar bland annat USA:s ambassadör i Sverige, Erik Ramanathan, VD för Redcare Pharmacy, Olaf Heinrich, samt Rebecka Coutaz, VP General Manager på DICE. Detta utgör bara ett axplock av den imponerande samlingen av talare som kommer att närvara och dela med sig av sin kunskap och expertis under The Tech Arena 2024.

Tech Arena 2024

Keynote speakers: 

  • USA:s tidigare vicepresident Al Gore
  • Svensk-amerikanska NASA-astronauten Jessica Meir
  • Apples medgrundare och filantrop Steve Wozniak

  Featured speakers

  När: 22-23 februari 2024
  Var: Stockholm, Sverige
  Besökare: 7 500+

  Dela den här artikeln
  Delbar URL
  Föregående inlägg

  Dynatrace och Lloyds Banking Group samarbetar för att minska koldioxidutsläpp från IT-miljöer

  Nästa inlägg

  Vad är Generativ AI: En Supersimpel Förklaring för Alla att Förstå

  Läs nästa
  sv_SESvenska