Teknik, cybersäkerhet och företagsnyheter.

Har du frågor eller funderingar inom IT-Branschen? Kontakta vårt dedikerade expertteam genom sociala medier eller e-post för snabb och personlig hjälp. Om du är intresserad av reklammöjligheter, tveka inte att informera oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

Egil Svindal Fernando

Sigma Technology expanderar sin närvaro inom den norska IT-branschen

Sigma Technology Group utvidgar ytterligare och tillkännager sitt nya dotterbolag Sigma Technology Elevate, baserat i Oslo. Företaget specialiserar sig på en omfattande svit av IT- och infrastrukturtjänster som är högt efterfrågade av lokala teknikdrivna företag. Egil Svindal Fernando kommer att ta ledningen som VD.

Sigma Technology Group, en av de största IT-konsultföretagen i Sverige, meddelar att de lanserar ett nytt företag som kommer att utöka företagets möjligheter att erbjuda konsult- och IT-tjänster till den norska offentliga sektorn, privata organisationer, Fortune 500-företag och innovativa startups. Sigma Technology Group har utsetts till ett av Sveriges mest välskötta företag av Nasdaq och Deloitte under över fem år i rad och har även blivit utsedda till en av Sveriges bästa arbetsgivare av Universum med en unik position bland de fem bästa arbetsgivarna de senaste sju åren.

Carl Vikingsson 1024x576
Carl Vikingsson, VD | Sigma Technology Group
Carl Vikingsson, VD på Sigma Technology Group, kommenterar:
  • Norges tekniska landskap utgör en intressant miljö för Sigma och vårt uppdrag för en accelererad digitalisering. Med en befolkning som omfamnar teknik, statligt stöd för innovation och en blomstrande digital infrastruktur, fungerar Norge som en perfekt hubb för Sigma Technology Groups tillväxt. Vårt engagemang för att leverera banbrytande lösningar stämmer överens med Norges vision om en accelererad digitalisering och hållbar innovation. Vi ser fram emot att bidra till denna spännande tekniska miljö samtidigt som vi fortsätter att erbjuda utmärkta IT-tjänster.

Sigma Technology Elevate är ett nytt företag som verkar i Oslo under ledning av Egil Svindal Fernando. Egil har över 9 års erfarenhet inom IT-branschen, med olika roller från ledning till försäljning och affärsutveckling hos företag som Oracle i London och ATEA.

Företaget erbjuder en rad tjänster inklusive säkerhet, nätverksarkitektur, molnutveckling, dataanalys, ERP/CRM, AI, No code/low code, drift och hybridmiljöer samt utveckling av informationsteknologi. Ett nytt spännande område för Sigma blir också försäljning och förvaltning av licenser och hanterade tjänster.

Egil Svindal Fernando
Egil Svindal Fernando, President på Sigma Technology Elevate
Egil Svindal Fernando kommenterar:
  • Jag är stolt över att leda Sigma Technology Elevate in i detta spännande nya kapitel. Vårt uppdrag är kristallklart: att störa branschnormer och tillhandahålla betydande och mätbart värde till våra kunder. Vi är inte bara konsulter; vi är partners inom innovation. Med vår entreprenörsanda och framåtriktade tankesätt är mitt team redo att utmana jättarna i branschen och erbjuda högt efterfrågade lösningar som kommer att omdefiniera verksamheten.
Egil tillägger:
  • Vi förstår att leverans i tid och med exceptionell kvalitet är avgörande för att hjälpa våra kunder att gå före konkurrenterna. Det är därför flexibilitet och avancerad erfarenhet är kärnan i vårt tillvägagångssätt. IT är ett mycket komplext område och en heltäckande leverans kommer att vara avgörande i framtiden.
Dela den här artikeln
Delbar URL
Föregående inlägg

Ambiductor investerar i framtiden med lansering av ny hemsida

Nästa inlägg

OpenAI introducerar Sora, text-till-video AI-modell

Läs nästa
sv_SESvenska