Teknik, cybersäkerhet och företagsnyheter.

Har du frågor eller funderingar inom IT-Branschen? Kontakta vårt dedikerade expertteam genom sociala medier eller e-post för snabb och personlig hjälp. Om du är intresserad av reklammöjligheter, tveka inte att informera oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

Toca Boca Days Key Art 01

Toca Boca lanserar sitt första multiplayerspel någonsin – Toca Boca Days

Svenska spelstudion Toca Boca har främjat personliga uttryck och inkludering inom spelvärlden i snart ett och ett halvt decennium. I år släpper de sitt första multiplayerspel någonsin – Toca Boca Days. Spelet, som är en del av en större strategisk expansion, har skräddarsytts för att möta barn och tweens komplexa emotionella behov genom att tillhandahålla en givande och trygg digital upplevelse.

I mer än ett decennium har Spin Master svenska studio, Toca Boca, legat i framkant när det gäller spel med fokus på lek, uttryck och kreativitet. Med mer än 60 miljoner aktiva användare, samt utmärkelser som Apples “iPhone App of the Year” 2021, har studion blivit en av aktörerna som kommit att sätta standarden för digitala upplevelser skräddarsydda för barn. Toca Bocas senaste spel, Toca Boca Days, markerar studions intåg i online multiplayer-kategorin – en av de mest populära och snabbast växande kategorierna för tweens världen över.

“För första gången någonsin kommer du att kunna skapa, utforska och uttrycka dig tillsammans med dina vänner i Toca Boca-universumet,” berättar Emil Ovemar, medgrundare av Toca Boca och studiochef. “Den nya dimensionen av lek förstärker inte bara den interaktiva upplevelsen, utan fördjupar också relationen mellan spelarna och främjar ett community där det gemensamma skapandet står i centrum.”

Toca Boca Days
Toca Boca Days

Lanseringen av Toca Boca Days är en av studions största satsningar någonsin, där man expanderar Toca Boca-universumet för att närma sig kärnmålgruppen tweens och deras behov av att socialisera, få utlopp för sin kreativitet och skapa upplevelser tillsammans, i en miljö som är både trygg och levande.

“Vi skapar lekfulla och trygga platser där barn och tweens kan uttrycka sig själva och sina identiteter,” säger Mathilda Engman, produktchef på Toca Boca. “Genom att sätta barnen i centrum och prioritera deras perspektiv svarar Toca Boca Days på spelarnas emotionella behov av tillhörighet inom multiplayer-marknaden. Vi ger dem tillgång till ett givande och säkert utrymme där spontan och fri lek är den primära drivkraften.”

För att ännu bättre paketera sina två största titlar, Toca Boca World och Toca Boca Days, lanserar studion även en förnyad varumärkesprofil. Det nya varumärket lägger grunden för ett nytt, mer dynamiskt uttryck, och har designats från grunden för att förena och stärka Toca Bocas identitet över samtliga plattformar, samt bana väg för framtiden.

Toca Boca Days kommer att rullas ut successivt på olika marknader, och spelare kommer att bjudas in allteftersom spelet utvecklas och växer. Fans uppmuntras att hålla ett öga på www.tocabocadays.com för att få reda på när spelet blir tillgängligt i just deras land, och för att delta i utvecklandet av spelet.

Dela den här artikeln
Delbar URL
Föregående inlägg

Sigma Technology och Lingon Certificates samarbetar inför initiativet med Digitala Produktpass

Nästa inlägg

Nexer levererar AI-lösning till Thule Group

Läs nästa
sv_SESvenska