Teknik, cybersäkerhet och företagsnyheter.

Har du frågor eller funderingar inom IT-Branschen? Kontakta vårt dedikerade expertteam genom sociala medier eller e-post för snabb och personlig hjälp. Om du är intresserad av reklammöjligheter, tveka inte att informera oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

Nexer AI lösning till Thule Group

Nexer levererar AI-lösning till Thule Group

Nexer ett globalt teknikföretag med djupa rötter i den svenska entreprenör- och innovationsandan, meddelar att de utvecklat och levererat en revolutionerande AI-översättningslösning till Thule Group. Genom att integrera översättningskapaciteten hos ChatGPT med Thules existerande PIM-lösning, Stibo Systems STEP, kan Thule nu snabbt och smidigt översätta all produktinformation till över 20 språk på endast några minuter.

Traditionellt har den flerspråkiga översättningsprocessen varit en utmaning och ofta en flaskhals för internationella varumärken som Thule Group. Det kan ta veckor i anspråk och utgöra en stor kostnad, men tack vare den innovativa lösningen från Nexer har Thule nu effektiviserat denna mödosamma process till att endast ta några få minuter. Detta möjliggör att översatt content kan publiceras på deras webbplats och andra försäljningskanaler betydligt snabbare, med färre resurser och till en lägre kostnad.

En av de mest anmärkningsvärda fördelarna med lösningen är att kunna få jobbet gjort så oerhört mycket snabbare till en lägre kostnad – utan att kompromissa med kvaliteten. De upp till tjugo olika översättningar som produceras är av hög kvalitet, vilket gör att Thule kan lansera och marknadsföra sina produkter snabbt på vilken marknad de än siktar på. Ett viktigt konkurrensmedel och en betydande milstolpe för Thule Group i deras globala expansionsplaner.

Thule Group
Thule Group

Antonio Diaz, Product Owner, Thule Group kommenterar.
“Vi valde att utforska AI för att minska kostnaderna och tiden det tar att översätta våra produkters texter. Genom att använda AI önskade vi optimera den nuvarande översättningsprocessen, som var långsam och krävde mycket resurser, till en smidig, effektiv process som innebär realtidsöversättningar på flera språk. Den levererade lösningen har verkligen revolutionerat vårt sätt att arbeta: i stället för att kämpa med tidsfördröjningar orsakade av översättningar kan vi nu kommunicera smidigt över landsgränser och kulturer. För vår organisation på global nivå har detta tillfört ett oerhört värde.

“Vi är väldigt tacksamma för den kompetens och lösning som Nexer har levererat. De inte bara mötte våra förväntningar utan överträffade dem med sin konfiguration och integration till Stibo Systems STEP. Att uppnå våra uppsatta mål samt se alla de funktioner vi önskade i produktion var verkligen mer än vi kunnat hoppas på”, tillade Diaz.

Nexer är stolta över att driva innovation och stödja sina kunder att blomstra i dagens digitala landskap. Det framgångsrika samarbetet med Thule Group illustrerar Nexers engagemang att leverera toppmoderna lösningar som verkligen gör skillnad för hur företag driver sin verksamhet och tillväxt på ett hållbart sätt.

Fredrik Larsson, VD för Nexer Data Management, delar sina tankar om lösningen och samarbetet:
“Vi menar att framgången med våra lösningar och leveranser ligger i att verkligen förstå våra kunders affär och lägger därför stort fokus på att förstå deras unika krav och affärsprocesser. Vi inser också vikten av att ge AI-system smarta prompter och access till relevant och tillräckliga data för en bättre output. Denna specifika leverans var ytterligare ett framgångsrikt samarbete inom Master Data Alliance där vi har kombinerat det bästa av Nexers och msg systems tidigare utvecklade verktyg för AI-översättningar. Tillsammans arbetade vi för att tillhandahålla Thule Group med ett optimerat ”2nd generation” AI-översättningsverktyg i Thules PIM- och MDM-plattform.”

Nexer och msg systems är två av grundarna till Master Data Alliance, en allians av ledande PIM- och MDM-specialister i Europa.

“Genom att kombinera djup förståelse för kunden med sofistikerad AI-funktionalitet integrerat med en världsledande MDM-plattform som Stibo Systems STEP, ger vi våra kunder möjlighet att uppnå nya nivåer av effektivitet, innovation och tillväxt. Det är denna kombination som möjliggör för oss att leverera lösningar som hjälper våra kunder att lyckas på dagens snabbrörliga marknad. Vi ser fram emot ett fortsatt samarbete med Thule Group för vidare maximering av affärsfördelarna med deras Stibo Systems STEP-lösning”, tillägger Fredrik Larsson.

Dela den här artikeln
Delbar URL
Föregående inlägg

Toca Boca lanserar sitt första multiplayerspel någonsin – Toca Boca Days

Nästa inlägg

Amazon söker efter nystartade företag med enhörningspotential för att hjälpa till att lösa världens mest utmanande hållbarhetsfrågor

Läs nästa
sv_SESvenska