Teknik, cybersäkerhet och företagsnyheter.

Har du frågor eller funderingar inom IT-Branschen? Kontakta vårt dedikerade expertteam genom sociala medier eller e-post för snabb och personlig hjälp. Om du är intresserad av reklammöjligheter, tveka inte att informera oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

Johan Dahlin, Dynatrace

Dynatrace blir första partner att integrera med AWS Application Migration Service

Nu kan verksamheter som flyttar sin IT-infrastruktur till AWS-molnet installera och distribuera Dynatrace-plattformen för att hantera övervakning och säkerhet. Integrationen är den första i sitt slag som görs med en AWS-partner.

AWS Application Migration Service (MGN) gör att verksamheter under drift kan flytta applikationer och infrastruktur effektivt och säkert till AWS-molnet utan att det påverkar deras tjänster.

Säkrar applikationprestanda under hela processen

Med hjälp av integration kan användarna nu automatiskt installera och distribuera Dynatrace- plattformen från det ögonblick de börjar köra i AWS-molnet. Det ger omedelbar tillgång till omfattande övervakning och säkerhet.

– Nu får våra gemensamma globala kunder hjälp att påskynda sin molnmigrering och modernisering, både när det gäller snabbhet och storlek. Det är något som kräver fullständig insyn i applikationsprestanda. Med insikter från rätt sammanhang, avancerad AI och automatisering kan Dynatrace-användare utföra digitaliseringsarbetet stabilt och säkert i sin miljö, säger Jay Snyder, SVP, Global Partner and Alliances på Dynatrace.

Dynatrace AWS
Dynatrace AWS Partner

– För att hantera molnmigreringen på ett sömlöst, säkert och kostnadseffektivt sätt krävs det en heltäckande lösning som säkrar applikationsprestanda under och efter migreringen. Vi ser integrationen med AWS Application Migration Service som ännu ett bevis på våra ambitioner att säkra våra kunders data. AWS är en mycket viktig partner för oss både internationellt och i Norden och det här är ytterligare en milstolpe i vårt partnerskap, kommenterar Johan Dahlin, NordenchefDynatrace.

Dynatrace integration med AWS Application Migration Service gör det möjligt för organisationer att snabbt och säkert utnyttja Dynatrace-plattformen för att:

• Optimera prestanda – genom att kontinuerligt övervaka applikationer och automatiskt åtgärda potentiella problem innan de eskalerar, hjälper Dynatrace till att upprätthålla hög prestanda och tillgänglighet.

• Hantera kostnader – genom att förstå vilka delar av en applikation som använder mest resurser, gör Dynatrace det möjligt att justera och minska kostnaderna.

• Förstå användarupplevelser – detaljerade insikter i användarnas interaktioner förbättrar kundupplevelsen och leder till varaktiga kundrelationer.

• Hantera efterlevnad och säkerhet – Dynatrace tillhandahåller detaljerade loggar och prestandamått, vilket hjälper ansvariga att uppfylla regulatoriska krav och upptäcka ovanlig aktivitet.

Om du vill se hur du kan förenkla ditt moln och få ut maximalt av era digitala team är du välkommen att registrera dig för en gratis 15-dagars testperiod av Dynatrace.

Dela den här artikeln
Delbar URL
Föregående inlägg

Representanter för IT-branschen från hela världen diskuterade trender inom lojalitet, ekonomi och telekommunikation i Kraków på Comarch User Group 2024

Nästa inlägg

Google One “Dark web-rapporter” kommer till alla Google-kontoinnehavare från slutet av juli

Läs nästa
sv_SESvenska