Teknik, cybersäkerhet och företagsnyheter.

Har du frågor eller funderingar inom IT-Branschen? Kontakta vårt dedikerade expertteam genom sociala medier eller e-post för snabb och personlig hjälp. Om du är intresserad av reklammöjligheter, tveka inte att informera oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

convendum c

Fler CONVENDUM Coffee i Stockholm

I samband med att CONVENDUM öppnade ett nytt Coworking space på Birger Jarlsgatan 57 i ikoniska Spårvagnshallarna, öppnade CONVENDUM Coffee i samma byggnad och i en av innerstans mest spektakulära ljusgårdar. Caféet finns sedan tidigare på två centrala adresser i Stockholm, Kungsgatan 9 vid Stureplan och på Vegagatan 14 vid Odenplan i Stockholm.

CONVENDUM Coffee är CONVENDUMs egna cafékoncept.

Ett café och en eventyta som är öppet för alla. En social och levande mötesplats där både medlemmar och externa gäster kan umgås och samtidigt avnjuta premiumkaffe, frukost, lunch och fika. CONVENDUM Coffee är även en eventyta. Här finns möjlighet att arrangera både större och mindre evenemang.

– CONVENDUM Coffee är en central del av CONVENDUM som helhet och en perfekt plats för spontana möten och umgås med andra över en kopp kaffe i världsklass Vi är väldigt glada över att nu erbjuda vårt egna cafékoncept i ikoniska Spårvagnshallarna och i en av Stockholms mest spektakulära ljusgårdar. Här vill vi skapa en oas för såväl mötes- och arbetsliv men också nätverkande, säger Oscar Limbäck, COO på CONVENDUM.

convendum f

På CONVENDUM Coffee kan gäster njuta av kaffe i världsklass från Lavazzas premiumkollektion. Lavazza är en av världens största kaffeleverantör och CONVENDUM Coffee är först i Sverige med att erbjuda Lavazzas unika kaffeböna från Kafa-regionen i Etiopien.

– Lavazza visar sitt engagemang för hög kvalitet och autentiska ursprung genom samarbetet med CONVENDUM och deras val av Kafa-blandningen. Vi har valt ut vår bästa premiumblandning, Kafa, som har sitt ursprung i de etiopiska skogarna och är en av de finaste kaffesorterna i världen. Bönorna är handplockade och noga utvalda, säger Jakob Hasslow, Trade & Event Marketing Manager LavAzza.

Bakverken som serveras har tagits fram tillsammans med Balders Bröd. Ett fullsortimentsbageri med egentillverkning av matbröd, kaffebröd, konditorivaror och kallskänksprodukter.

Dela den här artikeln
Delbar URL
Föregående inlägg

CONVENDUM öppnar nytt precis intill Stureplan i Stockholm

Nästa inlägg

ShareWithCare: Telekom ökar medvetenheten om ansvarsfull användning av barns foton på Internet

Läs nästa
sv_SESvenska