Teknik, cybersäkerhet och företagsnyheter.

Har du frågor eller funderingar inom IT-Branschen? Kontakta vårt dedikerade expertteam genom sociala medier eller e-post för snabb och personlig hjälp. Om du är intresserad av reklammöjligheter, tveka inte att informera oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

Orange Cyberdefense it branschen

Orange Cyberdefense presenterar stolt Peter Larsson som Chief Technology Officer

Orange Cyberdefense tillkännager idag tillsättningen av Peter Larsson som Chief Technology Officer (CTO). Med imponerande 30 års erfarenhet inom IT-branschen och en gedigen bakgrund från ledande befattningar, inklusive senaste positionen som VD för det entreprenörsdrivna SaaS-bolaget Netgraph, tillför Larsson en ovärderlig kompetens till Orange Cyberdefense. Dessutom innehar han över 15 års erfarenhet som IT-chef på Skistar, där han aktivt arbetat med teknik och produkter som även Orange Cyberdefense levererar till sina kunder.

Tillsättningen av Peter Larsson som Chief Technology Officer (CTO).

Kåre Nordström, Sverigechef på Orange Cyberdefense, betonar CTO:s centrala roll i att övervaka den snabbrörliga cybersäkerhetsvärlden. “Vår CTO har en viktig sammanhållande roll för relevant omvärldsbevakning, den cybersäkerhetsinformation vi på Orange Cyberdefense tar fram om till exempel hotaktörer, relevanta sårbarheter och trender,” säger Nordström. “Vår CTO ser till att vår hotintelligens når fram till våra kunder, och med sin långa erfarenhet och sitt brinnande intresse för branschen ser vi mycket fram emot att välkomna Peter som en del av vårt team och vårt arbete med att bygga ett säkrare digitalt samhälle.”

digital peter larsson sverige

I sin nya roll kommer Peter Larsson även att leda Orange Cyberdefenses tekniska strategiresa tillsammans med företagets ledande konsulter inom olika områden. Dessutom kommer han att vara en integrerad del av kundteamen hos några av Orange Cyberdefenses största kunder. Den övergripande visionen är att proaktivt stödja och stärka kunderna i navigeringen genom den komplexa cybersäkerhetsvärlden. Samtidigt fokuseras det på att bredda Orange Cyberdefenses kompetens och erbjudanden inom både tekniska lösningar och strategisk rådgivning.

“Det är fantastiskt kul att få komma in på ett så kompetent och välrenommerat bolag som Orange Cyberdefense, speciellt i det här skedet,” kommenterar Peter Larsson, Chief Technology Officer på Orange Cyberdefense. “Jag har tidigare arbetat på kundsidan, där jag fått uppleva det verkliga behovet av en rådgivande partner som kan vägleda. Orange Cyberdefense är ett framåtlutat bolag med fokus på tillväxt och det passar mig bra eftersom jag i grund och botten är en tekniknörd som brinner för affärsmannaskap. Det blir en bra symbios.”

Peter Larsson tillträdde tjänsten den andra oktober i år. Orange Cyberdefense har för närvarande 400 anställda i Sverige och strävar efter att fortsätta vara en ledande aktör inom cybersäkerhetsområdet.

Dela den här artikeln
Delbar URL
Föregående inlägg

CONVENDUM lanserar nya produkter, tar över driften av Klarnas huvudkontor

Nästa inlägg

NinjaOne 5.5 Släpps Hösten 2023 – Integrering med SentinelOne, MDM och Uppgraderad Rapportdesign

Läs nästa
sv_SESvenska