Teknik, cybersäkerhet och företagsnyheter.

Har du frågor eller funderingar inom IT-Branschen? Kontakta vårt dedikerade expertteam genom sociala medier eller e-post för snabb och personlig hjälp. Om du är intresserad av reklammöjligheter, tveka inte att informera oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

convendum kungsgatan stockholm

CONVENDUMs största etablering och nytt flaggskepp

På en av Stockholms mest prominenta gator, i en byggnad med 100-åriga anor öppnar nu CONVENDUM sitt nya flaggskepp på Kungsgatan 7–15 och innefattar drygt 7 600 kvadratmeter med över 160 kontor, 6 lounger, innegård och i entrén mötts man av det unika kafékonceptet CONVENDUM Coffee.

Convendum Kungsgatan 9

Vi är stolta över etableringen tillsammans med Fabege i denna stora nationalromantiska fastighet. Här kommer historiens vingslag möta CONVENDUMs modernism i en spännande symbios. CONVENDUMs affärsmodell med flexibla hyresavtal och all inclusive kontor i premiumsklassen har fått en kraftigt ökande efterfrågan på marknaden. Vår hittills största etablering på Kungsgatan kommer att representera allt det bästa hos CONVENDUM, och detta på ett av Stockholms mest attraktiva lägen, säger Håkan Jeppsson, VD på CONVENDUM. 

kungsgatan convendum it branschen

Fler och fler bolag, både mindre och större, mer etablerade väljer coworking. I Stockholm förväntas ungefär 50 000 kvadratmeter att öppna under 2022. CONVENDUM är Sveriges största coworkingaktör och kommer att stå för över hälften av alla nyöppnade kvadratmetrar.

CONVENDUMs nya flaggskepp är en del av flera stora expansioner i Sverige och Europa. I september öppnar CONVENDUM sitt första Coworking space i Europa i Palma på Mallorca.

CONVENDUM på Kungsgatan 7-15 öppnar upp för medlemmar den 1 augusti.

Läs mer om Läs mer om CONVENDUM

OM CONVENDUM
CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och Living i centrala affärsdistrikt. CONVENDUM erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms. Därtill erbjuds också boende i form av företagslägenheter.

Dela den här artikeln
Delbar URL
Föregående inlägg

CONVENDUM växer i Göteborg

Nästa inlägg

Kåre Nordström blir ny Sverigechef för Orange Cyberdefense

Läs nästa
sv_SESvenska