Teknik, cybersäkerhet och företagsnyheter.

Har du frågor eller funderingar inom IT-Branschen? Kontakta vårt dedikerade expertteam genom sociala medier eller e-post för snabb och personlig hjälp. Om du är intresserad av reklammöjligheter, tveka inte att informera oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

convendum stureplan

CONVENDUM öppnar nytt precis intill Stureplan i Stockholm

Idag, måndag den 3 april slår CONVENDUM upp portarna för ytterligare ett Coworking space i centrala Stockholm, den här gången precis intill Stureplan på Brahegatan 10. Detta blir CONVENDUMs tredje öppning under 2023 och under året väntas ytterligare två öppningar i Stockholms innerstad och i nya framväxande stadsmiljön Fabriksparken och kontorshuset Koppartråden i centrala Sundbyberg.

Stureplan Brahegatan 10. Detta blir CONVENDUM

Fastigheten på Brahegatan 10 blir ett toppmodernt Coworking space med flertalet kontorsplan för både stora och små företag, det finns också ett större konferenscenter för både medlemmar och externa gäster som sträcker sig över hela entréplanet. Läget precis intill Stureplan och Humlegården gör centret till en attraktiv mötesplats för både innovativa entreprenörer och storföretag. CONVENDUM kan på Brahegatan erbjuda flera Big Office-lösningar med kontor för upp till som mest 500 personer.

Vi är väldigt glada att kunna få bygga på systemet i centrala Stockholm med centret på Brahegatan, en väldigt central adress med stora möjligheter för både jobb och möten. Visionen med Brahegatan är att locka företag som värdesätter kvalitet och läge – något som jag är säker på att vi kan göra, säger Oscar Limbäck, COO på CONVENDUM.

Convendum stureplan it branschen

CONVENDUM expanderar och växer i landets största städer. Med siktet inställt mot huvudmarknaden Stockholm stärker CONVENDUM sin närvaro i innerstan och öppnar fler center under 2023. Allt för att skapa fler möjligheter och tillgänglighet för nya och befintliga medlemmar. Fastigheten på Brahegatan ägs sedan hösten 2022 av Harmerica Properties.

Vi på Harmerica Properties önskar CONVENDUM och deras kunder varm välkomna till fantastiska arbetsytor i hjärtat av Stockholm, säger Berit Möller COO på Harmerica Properties AB

Kommande öppningar för CONVENDUM under 2023,

  • 1 juli Drottninggatan 29, Stockholm
  • 1 oktober Löfströms Allé 6, Sundbyberg

OM CONVENDUM
CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och hybridkontor i centrala affärsdistrikt. CONVENDUM erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms. Därtill erbjuds också boende i form av företagsbostäder.

Dela den här artikeln
Delbar URL
Föregående inlägg

Kåre Nordström blir ny Sverigechef för Orange Cyberdefense

Nästa inlägg

Fler CONVENDUM Coffee i Stockholm

Läs nästa
sv_SESvenska