Teknik, cybersäkerhet och företagsnyheter.

Har du frågor eller funderingar inom IT-Branschen? Kontakta vårt dedikerade expertteam genom sociala medier eller e-post för snabb och personlig hjälp. Om du är intresserad av reklammöjligheter, tveka inte att informera oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

blog flexible image teams it branschen

Välkommen till den nya eran av Microsoft Teams

Sedan starten 2017 har vår vision för Teams alltid varit att samla alla dina kommunikations- och samarbetsverktyg på ett ställe, från chatt och möten till appar och filer. Oavsett om de används för jobbet, skolan eller livet, över 280 miljoner människor litar på Teams varje månad för att vara produktiva och ha kontakt med kollegor, partners, kunder, vänner och familj. Teams har också möjliggjort fantastisk innovation från oberoende mjukvaruleverantörer från tredje part (ISV), företagsutvecklare och systemintegratörer – vilket resulterat i över 1 900 appar i butiken såväl som över 100 000 anpassade appar som integreras sömlöst med Teams-plattformen. Dessa applikationer, i kombination med ett brett ekosystem av Teams-certifierade enheter och rum, hjälper dig att hålla dig produktiv och i arbetsflödet.

Vi har lyssnat på din feedback som har kulminerat i en omformning av Teams från grunden.

Den nya appen bygger på en grund av hastighet, prestanda, flexibilitet och intelligens – ger upp till två gånger snabbare prestanda samtidigt som du använder 50 procent mindre minne så att du kan spara tid och samarbeta mer effektivt. Vi har också effektiviserat användarupplevelsen så att den är enklare att använda och lättare att hitta allt på ett ställe. Dessa förbättringar utgör också grunden för spelförändrande nya AI-drivna upplevelser, som Copilot för Microsoft Teams, som tillkännagavs tidigare denna månad. 1

Även om vi redan har gjort en stadig ström av förbättringar i de befintliga Teams-apparna, kommer de största genombrotten bara att vara tillgängliga med nya Teams. Nedan är en sammanfattning av de viktigaste förbättringsområdena, men du kan djupdyka i hela listan i vår Tech Community-blogg .

De nya Microsoft Teams: Snabbare, enklare, flexiblare och smartare

Snabbare. Vår nordstjärna för nya team är att göra det dubbelt så snabbt samtidigt som hälften av systemresurserna används. För att uppnå detta har vi gjort en grundinvestering för att se över plattformen för att optimera data-, nätverks-, chatt- och videoarkitekturen för hastighet och prestanda. Vi är på intet sätt klara med att optimera prestandan för nya team, men vi har redan sett mycket lovande data även från den offentliga förhandsversionen som rullas ut idag. Vi har arbetat med det oberoende benchmarkingföretaget GigaOm för att kvantifiera några av prestandavinsterna, som rapporterar att både applansering och gå med i möten redan är dubbelt så snabba, och minnesförbrukningen har minskat med hälften när man testar den nya Teams-förhandsvisningen jämfört med klassiska Teams. 2

blog simpler image it branschen microsoft

Enklare. Vi letar alltid efter sätt att tillhandahålla en enklare men funktionsrik upplevelse för vår mångfaldiga och växande användarbas. Det är därför vi är glada över att kunna lansera förbättringar av Teams kärnupplevelse som gör det lättare för dig att hålla koll på dina aviseringar, söka efter information, hantera dina meddelanden och organisera dina kanaler – allt med färre klick. För mer information om designresan för nya team, ta en titt på det här blogginlägget från Microsoft Design.

Mer flexibel. Vi vet att många av våra kunder har organisationer som spänner över flera hyresgäster och konton. Det är därför vi har gjort en stor investering i vårt stöd för dessa scenarier. Vi har förbättrat vår autentiseringsmodell, synkronisering och aviseringssystem för att ge en sömlös och konsekvent upplevelse. Till exempel behöver många kunder samarbeta med människor över organisationsgränser, vilket ibland innebär att de använder Teams över flera hyresgäster eller konton. Istället för att logga in och ut från olika hyresgäster och konton kan du nu vara inloggad på alla – ta emot aviseringar oavsett vilken du använder för närvarande.

En rullgardinspanel i den nya Microsoft Teams-appen som visar flera hyresgäster och konton.

Smartare. De nya Teams kommer att vara grunden för nästa generations AI-upplevelser, inklusive de vi tidigare har tillkännagett, som intelligent sammanfattning och Copilot för Microsoft Teams . Vi kommer att använda AI för att ta bort arbetet med att arbeta tillsammans genom att informera dig om vad som hände innan du gick med i ett möte eller chatt och svara på dina frågor under diskussionsflödet. Vi har bara precis börjat se potentialen för AI inom Teams, och vi kommer att ha mycket mer att dela med oss ​​av i framtiden.

Microsoft Teams offentliga förhandsvisningsprogram Läs mer  

Vi siktar på den allmänna tillgängligheten för nya team senare i år under 2023. Under tiden uppmuntrar vi våra kommersiella kunder som använder Windows att prova den offentliga förhandsvisningen, som rullas ut från och med idag. Vi har för avsikt att utöka förhandsversionen till en bredare uppsättning kunder, inklusive de som använder Mac senare i år. Medan användare i vårt Public Preview-program kommer att ha tillgång till nya Teams omedelbart, kommer vår bredare uppsättning kommersiella kunder att behöva en administratör för att först anmäla sig, varefter användare kommer att se en enkel växling för att byta till de nya Teams. Du kommer också att kunna byta tillbaka till klassiska Teams när som helst.

Dela den här artikeln
Delbar URL
Föregående inlägg

Vilka är Microsofts olika Copilots? Här är vad de är och hur du kan använda dem

Nästa inlägg

Black Friday & Cyber ​​Monday | En guide för att undvika cyberbedrägerier

Läs nästa
sv_SESvenska