Teknik, cybersäkerhet och företagsnyheter.

Har du frågor eller funderingar inom IT-Branschen? Kontakta vårt dedikerade expertteam genom sociala medier eller e-post för snabb och personlig hjälp. Om du är intresserad av reklammöjligheter, tveka inte att informera oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

live expo stockholm

Betydande talare för samhällsutvecklingen till Stockholm

Årets mest betydelsefulla evenemang för framtidens samhällsutveckling arrangeras på Kistamässan, den 22–23 maj i Stockholm. Här samlas fyra spännande konferenser med en unik talaruppställning för urban innovation – Stockholm Smart City, Energimässan, Nordic Mobility och InfraTech under ett och samma tak. Det banbrytande konferensprogrammet lovar en unik upplevelse för alla som strävar efter att driva och utveckla det framtida samhället.

Konferensdeltagarna kommer att erbjudas en mångsidig och engagerande upplevelse med fokus på samhällets viktiga fyra hörnstenar: smarta städer, energi, mobilitet och infrastruktur. Konferenserna tar upp ämnen som hållbarhet, digital utveckling, AI, IoT, säkerhet, elproduktion och distribution, kostnadseffektivitet samt rekrytering.

kistamassan maj
Stockholm Smart City Conference Expo 22-23 Maj at Kistamässan Stockholm

Bland de framstående talarna som kommer att dela med sig av sin expertis och insikter på konferensen finns:

 • Christer Fuglesang, Astronaut och Fysiker
 • Ulf Ceder, Senior Manager Mobility Research Scania
 • Tina Ghasemi Lindqvist, Sr Public Policy Manager Sweden & Denmark VOI
 • Sofia Stensson, Researcher RISE
 • Tomas Kåberger, Professor vid Chalmers fd. Generaldirektör för Energimyndigheten
 • Anna Werner, VD SvenskSolenergi
 • Peter Larsson, VD Sveriges Regionala Flygplatser
 • Oliver Bratton, VD MTR
 • Mikael Nordlander, Director Industry Decarbonisation Vattenfall och HYBRIT:s styrelse
 • Martin Andersson, Framtidsaccelerator Österåkers kommun och Johan Hammarlund Collaborative Foresight Advisor Kairos Future
 • Malin Klintborg, Uppdragsledare för Smartare samhällsbyggnadsprocess Lantmäteriet
 • Martin Fredman, Säkerhetschef Fotbollförbundet
 • Petro Olenych, CDTO of Kyiv City and Deputy Mayor on Digitalization of Kyiv.
 • Johan Wedenius, Quality & Development Manager Stockholm Stad

“Vi är glada och stolta att tillsammans med våra samarbetspartners och medverkande kunna presentera en konferens som ligger i framkant, inte bara för framtiden utan också här och nu. Våra deltagare har tillgång till alla konferensscener och kommer att kunna ta del av ovärderlig kunskap och erfarenhet,” säger Annika Engström affärschef Live Expo.

Stockholm Smart City fokuserar på hur man tar dagens samhälle in i framtiden med ny teknik. Den smarta och hållbara staden utvecklas med framtidens teknologi och digitalisering. Nordic Mobility har sitt fokus på att främja utformningen och antagandet av nya hållbara urbana mobilitetsmodeller. Infratech behandla infrastruktur i sin helhet. Det handlar om områdena anläggning, väg-, tunnel- och brobyggande, andra markarbeten, ledningsnät, vatten och avlopp, försörjning och underhåll, utformning av offentliga rum och mobilitet samt digitalisering, energi och miljö. Energimässan med Svenskt Energiforum, samlas praktiker och experter från olika sektorer för att dela erfarenhet från energieffektiva projekt och lösningar och hålla sig uppdaterad med den senaste tekniken.

Dela den här artikeln
Delbar URL
Föregående inlägg

Ransomware-attack påverkar Tietoevrys tjänster för vissa kunder i Sverige

Nästa inlägg

Indra Navia AS väljer Iver som ny IT-driftsleverantör

Läs nästa
sv_SESvenska