Teknik, cybersäkerhet och företagsnyheter.

Har du frågor eller funderingar inom IT-Branschen? Kontakta vårt dedikerade expertteam genom sociala medier eller e-post för snabb och personlig hjälp. Om du är intresserad av reklammöjligheter, tveka inte att informera oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

surfboard x wordline cover

Surfboard Payments och Worldline ingår ett strategiskt partnerskap

Surfboard Payments och Worldline, en ledande betalningsleverantör i Norden, har ingått ett samarbete för att tillsammans erbjuda handlare i Norden nya och moderna betallösningar. Detta samarbete kombinerar Surfboard Payments innovativa betalningsterminaler, SoftPOS-lösningar, logistiklösningar för hårdvara, och deras lojalitetsplattform med Worldlines omfattande kompetens inom inlösen, behandling av betalningar och bedrägeribekämpning.

Genom detta strategiska partnerskap kommer Worldline att integrera Surfboard Payments avancerade betalningslösningar i sina omfattande tjänsteerbjudanden till handlarna. Erbjudandet riktar sig mot en mångsidig kundbas med allt från små och medelstora företag (SMB) till stora företag, partners och andra organisationer. Med Surfboard Payments som betaltjänstleverantör (PSP) och Worldline som inlösare, kan företag se fram emot en effektiv och säker betalningsprocess och betalningsupplevelse.

“Vi är glada över att inleda detta partnerskap med Surfboard Payments,” säger Filippa Marklund, Head of Strategy & GTM Worldline Merchant Services RB Nordics. “Surfboard Payments innovativa betalningslösningar är ett perfekt komplement till vår befintliga produktportfölj, vilket möjliggör för oss att erbjuda företag ett konkurrenskraftigt utbud av betalningsalternativ och tjänster som skapar verkligt värde för handlarna.”

surfprint floor
OTA updates, and software and hardware-based terminals.

Christopher Lindfeldt, VD för Surfboard Payments, uttrycker sig liknande: “Vi ser fram emot att samarbeta med Worldline för att utöka våra betalningslösningars räckvidd över Norden. Worldlines starka närvaro, djupa marknadsförståelse och robusta försäljningskompetens kommer att vara avgörande för vår gemensamma framgång.”

Partnerskapet, som initialt inriktas på Sverige, Norge, Danmark och Finland, har potential att växa med kunder på andra marknader.

Viktiga punkter i partnerskapet:

Detta nya strategiska samarbete mellan Surfboard Payments och Worldline är en stark markör på att bolagen tillsammans avser forma betalningsbranschens framtid, och stärka handlare och partners med innovativa lösningar som förbättrar effektivitet, säkerhet och kundnöjdhet.

surfpad 55 cafe
Stand-alone card terminal

Om Surfboard Payments

Surfboard Payments är ett svenskt mjukvaruföretag med huvudkontor i Stockholm, Sverige, och verkar som ett licensierat betalningsinstitut under Finansinspektionen. Företaget har utvecklat en plattform för kortbetalningar som inkluderar SoftPOS och API-baserade betalningsterminaler. Lösningen är godkänd under både PCI DSS och PCI PIN, vilket möjliggör agil och innovativ utveckling, färre beroenden och kontroll över IP. Lösningen erbjuds till partners som delar visionen om att förändra butiksupplevelsen med bättre värde för handlaren och konsumenten.

Om Worldline

Worldline [Euronext: WLN] är en global ledare inom betalningsbranschen och teknikpartner till handlare, banker och inlösare. Med över 18 000 anställda i fler än 40 länder tillhandahåller Worldline sina kunder hållbara, pålitliga och innovativa lösningar som främjar deras tillväxt. Tjänster som Worldline erbjuder inkluderar kortinlösen både i butik och online, mycket säker hantering av betalningstransaktioner samt en mängd digitala tjänster. Worldline genererade en omsättning på nästan 4,4 miljarder euro under 2022. worldline.com

Dela den här artikeln
Delbar URL
Föregående inlägg

CONVENDUM avslutar ett rekordår och går in på ny marknad

Nästa inlägg

Kommer Samsung Galaxy S24 att vara den smartaste telefonen i världen?

Läs nästa
sv_SESvenska