Teknik, cybersäkerhet och företagsnyheter.

Har du frågor eller funderingar inom IT-Branschen? Kontakta vårt dedikerade expertteam genom sociala medier eller e-post för snabb och personlig hjälp. Om du är intresserad av reklammöjligheter, tveka inte att informera oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

advenica diode engine

Advenica lanserar Data Diode Engine – en mjukvarulösning för säker dataöverföring

Advenica Data Diode Engine är en fristående mjukvara som möjliggör effektiv och säker dataöverföring genom Ethernet-baserade datadioder. I kombination med applikationsspecifika proxytjänster möjliggör produkten nätverkssegmenteringslösningar för en mängd olika installationsmiljöer.

Advenica Data Diode Engine möjliggör enkelriktade nätverkssegmenteringslösningar där applikationsspecifika tjänster används. Vanliga användningsfall är till exempel säker filöverföring, säker tidimport, säker dataextrahering och säker loggexport. Produkten kan köras på olika typer av hårdvara, oberoende av datadioden som tillhandahåller den fysiska nätverkssegmenteringen. Detta ger en flexibilitet i hur en lösning utformas, vad gäller funktion, skalbarhet och kostnadsstruktur.

Advenica’s Data Diode Engine

Lanseringen av Data Diode Engine är starten på ett mjukvaruerbjudande inom Advenicas datadiodsportfölj. Planen är att denna portfölj ska fortsätta att expandera med ett växande bibliotek av proxytjänster och kompatibel hårdvara.

Mer information om Advenica Data Diode Engine finns på vår hemsida och vår lanseringssida.

Dela den här artikeln
Delbar URL
Föregående inlägg

Orange Cyberdefense säkerhetsrapport: Cyberutpressning och avancerade attacker nådde toppnivåer under 2023

Nästa inlägg

Den Ultimata Listan över 2000+ Svenska Tech Startups & Scaleups för 2024

Läs nästa
sv_SESvenska