Teknik, cybersäkerhet och företagsnyheter.

Har du frågor eller funderingar inom IT-Branschen? Kontakta vårt dedikerade expertteam genom sociala medier eller e-post för snabb och personlig hjälp. Om du är intresserad av reklammöjligheter, tveka inte att informera oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

convendum Goteborg

CONVENDUM växer i Göteborg

CONVENDUM utökar sin etablering i Göteborg och har avtalat om att hyra 4 260 kvadratmeter i Wallenstams fastighet på Stampgatan 14 i Göteborg. Totalt sett omfattar uthyrningen tre våningsplan med kontors- och konferensytor på våning sju, åtta och nio.

På Stampgatan 14 finns stora produktiva ytor

Etableringen omfattar flera delar, dels ett konferenscenter och lounge, dels “Private Office” som är egna kontorsrum och dels konceptet “Big Office” som är flexibla, större premiumkontor med en all inclusive-lösning innefattande möbler, teknik och kringservice. Inflyttning kommer att ske med en beräknad start under oktober 2023.

– Vi är väldigt glada för möjligheten att öppna en stor fullskalig enhet i en modern fastighet med hög kvalitet i bästa läge vid centralstationen i Göteborg. Det blir ett bra komplement till vår etablering på Avenyn och vi märker en stor efterfrågan i detta läge. Vi tilltalas av uttrycket som fastigheten kommer att få efter ombyggnationen, med mycket glas och en internationell arkitektur, sägerHåkan Jeppsson, vd CONVENDUM.

Goteborg Stockholm Convendum

På Stampgatan 14 finns stora produktiva ytor och en alldeles unik solfjädersliknande konstruktion som skapar rymd och upplevelse utöver det vanliga. Fastigheten har fönster i alla väderstreck och på de översta våningarna har man milsvid utsikt över stora delar av Göteborg samt en över 100 kvadratmeter stor terrass.

– Det är väldigt roligt att CONVENDUM väljer att utöka sin satsning i Göteborg och hos oss. Det finns en stor efterfrågan på CONVENDUMs erbjudande som är ett bra komplement till vår övriga lokaluthyrning, säger Marina Fritsche, regionchef Göteborg samt vice vd Wallenstam.

Nu kommer Wallenstam att bygga om och modernisera fastigheten samt även bygga på den med 1,5 våning. Ombyggnationen beräknas vara färdigställd hösten 2023.

Läs mer om CONVENDUM.

Dela den här artikeln
Delbar URL
Nästa inlägg

CONVENDUMs största etablering och nytt flaggskepp

Läs nästa
sv_SESvenska