Teknik, cybersäkerhet och företagsnyheter.

Har du frågor eller funderingar inom IT-Branschen? Kontakta vårt dedikerade expertteam genom sociala medier eller e-post för snabb och personlig hjälp. Om du är intresserad av reklammöjligheter, tveka inte att informera oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

Humane Ai Pin.2023

Humane lanserar Ai Pin – Markerar en ny början för personliga AI-enheter

Humane Inc avslöjar helt Ai Pin: den första bärbara enheten och mjukvaruplattformen byggd för att utnyttja den fulla kraften av artificiell intelligens (AI). Ai Pin markerar en ny början för personlig konsumentteknologi, och erbjuder användarna möjligheten att ta med sig AI överallt i en helt ny, konversations- och skärmlös formfaktor. Ai Pin kommer att vara tillgänglig att beställa i USA från den 16 november , från 699 $ för hela systemet.

Ombilda interaktion

Ai Pin omdefinierar hur vi interagerar med AI. Tala naturligt till den, använd den intuitiva pekplattan, håll upp föremål, använd gester eller interagera via den banbrytande laserbläckdisplayen som projiceras på din handflata. Det unika, skärmlösa användargränssnittet är designat för att smälta in i bakgrunden, samtidigt som det ger dig kraften i AI på multimodala och sömlösa sätt.

Sömlös integrering

Ai Pin integreras enkelt i din dagliga rutin och höjer din interaktion med världen omkring dig.

Designad för att hantera det enkla och komplexa, Ai Mic överladdar sökningen och hittar snabbt och kontextualiserar det du letar efter. AI-drivna meddelanden kan skapa meddelanden i ditt tonfall, medan Catch Me Up-funktionen sorterar igenom bruset i din inkorg. Nya AI-drivna musikupplevelser kommer till liv genom ett partnerskap med TIDAL* och den AI-drivna fotografen hjälper dig att fånga och återkalla viktiga minnen.

Bland en växande lista med funktioner kan Ai Pin också fungera som din främmande språktolk och stödja dina näringsmål genom att identifiera mat med hjälp av datorseende. I takt med att enheten och plattformen utvecklas med framtida uppdateringar, gör även möjligheterna den låser upp.

Cosmos: Ett helt nytt operativsystem för AI-eran

Cosmos är Humanes operativsystem för AI-eran, som blandar intelligent teknik med intuitiv interaktion och avancerad säkerhet. Ett helt nytt ramverk för AI-programvara, Ai Bus, gör Ai Pin till liv och tar bort behovet av att ladda ner, hantera eller starta appar. Istället förstår den snabbt vad du behöver, och ansluter dig till rätt AI-upplevelse eller tjänst direkt.

Evig kraft – och stil

Ai Pin kommer i tre färgalternativ – Eclipse, Equinox och Lunar – och har en unik design i två delar, bestående av huvuddatorn och en batteriförstärkare. Dessa är anslutna magnetiskt och strömförsörjs trådlöst genom kläder och kläder, vilket gör att du kan bära Ai Pin på en mängd olika sätt. Med sitt eviga strömsystem kan användarna byta batteribooster när de är på språng, vilket säkerställer oavbruten användning och batteritid hela dagen.

Fullpackad med banbrytande teknik

Trots sin kompakta storlek är Ai Pin ett kraftpaket för ny teknik. Den körs på en Snapdragon®™-processor med en dedikerad Qualcomm® AI Engine, som möjliggör den snabba och pålitliga prestanda som behövs för AI-interaktioner. Ai Pin är utrustad med en ultrabred RGB-kamera, djupsensor och rörelsesensorer, vilket gör att enheten kan se världen som du ser den. En unik, personlig högtalare skapar en bubbla av ljud och erbjuder både intimitet och volym efter behov, medan Ai Pin även kan paras ihop med hörlurar via Bluetooth.

Integritet i kärnan

Sekretess och transparens är av största vikt med Ai Pin . Enheten aktiveras endast när användaren engagerar sig och använder inte “vakna ord”, vilket säkerställer att den inte alltid lyssnar eller spelar in. Ai Pin har ett framträdande Trust Light som indikerar när några sensorer är aktiva, vilket hanteras via ett dedikerat sekretesschip. Om den äventyras kommer Ai Pin att stängas av och kräva professionell service från Humane.

Centraliserad kontroll med Humane.center

För att hantera och komma åt din data, inklusive foton, videor och anteckningar, ansluter Ai Pin till Humane.center. Denna plattform fungerar som ett centralt nav för din enhet, vilket säkerställer en strömlinjeformad interaktion från installation till daglig användning. När användarna köper Ai Pin bjuds användarna in via en integritetsskyddad portal, vilket gör att enheten kan skräddarsy sina tjänster efter individuella preferenser.

Unika samarbeten

Humanes unika samarbeten med Microsoft och OpenAI ger Ai Pin tillgång till några av världens mest kraftfulla AI-modeller och plattformar och lägger grunden för nya funktioner som kan läggas till i takt med att tekniken utvecklas. Ai Pin är en fristående enhet och behöver inte paras ihop med en smartphone eller annan medföljande enhet. För att tillhandahålla trådlösa tjänster för Ai Pin lanserar Humane sin egen MVNO (mobil virtuell nätverksoperatör) ansluten av sin exklusiva amerikanska partner, T-Mobile.

Prissättning och omfattande prenumerationsplan

Ai Pin är tillgänglig från $699 för hela systemet. Detta inkluderar enheten, två batteriförstärkare, en laddningsplatta, ett laddningsfodral, en kabel och en adapter. För $24 per månad inkluderar Humane Prenumeration ett dedikerat mobiltelefonnummer för din Ai Pin och obegränsat samtal, text och data. Detta abonnemang kommer också med molnlagring och full tillgång till Humanes växande svit av Ai-drivna tjänster utan begränsningar för antalet frågor du kan ställa.

Enheten för en AI-driven framtid

Humane är fast beslutna att bygga en framtid där AI sömlöst integreras i alla aspekter av våra liv och förbättrar våra dagliga upplevelser. Lanseringen av Ai Pin markerar början på denna resa och början på ett spännande nytt kapitel inom AI-driven, personlig teknik.

Imran Chaudhri och Bethany Bongiorno , medgrundare, Humane: Ai Pin är förkroppsligandet av vår vision att integrera AI i det dagliga livet och förbättra våra förmågor utan att överskugga vår mänsklighet. Vi är stolta över att äntligen avslöja vad vi och teamet på Humane har arbetat med de senaste fyra åren. För oss är Ai Pin bara början.

Sam Altman , VD, OpenAI: Vi tror på en framtid där artificiell intelligens förstärker mänsklig potential, och Humane delar denna vision. Vi är stolta över att samarbeta med dem för att utnyttja AI och omdefiniera hur vi interagerar med teknik – och världen.

Eric Boyd , CVP AI Platform, Microsoft: Vårt samarbete med Humane förkroppsligar Azures engagemang för att stärka transformativa idéer. Humanes innovativa inställning till teknik stämmer perfekt överens med vårt uppdrag att möjliggöra och stödja spelförändrande lösningar.

John Saw , EVP och Chief Technology Officer, T-Mobile: På T-Mobile arbetar vi för att vara bäst i världen på att koppla kunder till deras värld, och denna Ai Pin är ett stort steg mot en mer uppkopplad, AI-informerad framtid . Vi är glada över att vårt nätverk möjliggör denna nya Ai-first-upplevelse som Humane bygger.

Dela den här artikeln
Delbar URL
Föregående inlägg

Lyxvarumärken utnyttjas av cyberkriminella under Black Friday

Nästa inlägg

Vad är ransomware?

Läs nästa
sv_SESvenska